Webiz konferencija i edukacija od 28. do 31. marta u Zrenjaninu – Karte po prošlogodišnjim cenama do 31. januara

Podeli:

Od 29. do 31. marta u Zrenjaninu će biti održana Webiz konferencija koja se bavi aktuelnim temama kao što su IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo i gaming industrija, saopteno je iz Webiza. 

Konferenciji će 28. i 29. marta u zrenjaninskom hotelu Vojvodina prethoditi Webiz edukacija posvećena E-commerce poslovanju, za sve one čiji se biznisi oslanjaju na online trgovinu. 

Za najbrže Webiz nudi „super early bird“ cene kotizacija, koje po prošlogodišnjim cenama mogu da se nabave do 31. januara.
– Ove godine odlučili smo da nagradimo one koji nam ukazuju poverenje i koji bi želeli da kupe karte za Webiz događaje pre objavljivanja programa. Zato su do 31. januara u prodaji karte za konferenciju i edukaciju po prošlogodišnjim cenama, a nakon toga cena karata će porasti, pa se nadamo da će najvernija Webiz publika ugrabiti ovu priliku – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.
Konferenciji je ovo sedma godina postojanja i za to vreme Webiz je postao najmasovniji je događaj u regionu koji je prošle godine posetilo 1.350 učesnika i više od 40 predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope, dok je prošlogodišnju Webiz edukaciju posetilo 140 učesnika, a među predavačima su se našla najzvučnija imena domaće E-commerce scene, kao i predavači iz Italije, Holandije, Slovenije i Hrvatske, kažu iz Webiza i poručuju da su prijave na njihovom sajtu već u toku.

Autor: ekapija.com

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga