Vredni radnici Čistoće i zelenila tokom trajanja manifestacije Dani piva

Podeli:

JKP ,,Čistoća i zelenilo‘‘ Zrenjanin, pre početka, tokom trajanja i po završetku održavanja manifestacije ,,Dani piva‘‘ trudilo se da održi visok nivo komunalne higijene u gradu.


Organizovali smo se u tri smene i angažovali veći broj radnika (oko 70), uz svu potrebnu mehanizaciju, kako bi odmah po zatvaranju štandova mogli da prionemo na posao i očistimo najprometnije delove grada do jutarnjih sati. Najviše posla smo imali oko čišćenja i pranja Žitnog trga i okolnih ulica, centra grada, Trga slobode i parkinga na Prevlaci. U pripravnosti je bila i dežurna ekipa, koja bi reagovala u slučaju potrebe, na hitne intervencije. Postavili smo veći broj kontejnera na gore pomenutim lokacijama i praznili smo ih dva puta dnevno, a komunalni otpad iz žičanih kontejnera sa Žitnog trga i Trga slobode, iznosili smo više puta u toku dana i nakon završetka rada štandova.


Ove godine, odneto je oko 500m3 otpada, što je nešto više u odnosu na 2022. godinu, kad je bilo oko 350m3 otpada, ali znato manje u odnosu na predhodne godine, kada smo odnosili u proseku oko 800 m3 otpada,navodi se u saopštenju JKP „Čistoća i zelenilo“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga