Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu upisuje novu generaciju studenata master strukovnih studija

Podeli:

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu raspisuje konkurs za upis na Master strukovne studije u prvom konkursnom roku za ukupno 32 samofinansirajuća studenta na akreditovanim studijskim programima:

Master strukovne studije Tehnološko inženjerstvo – 16 studenata;
Master strukovne studije Mašinsko inženjerstvo – 16 studenata.

Studije na oba studijska programa master strukovnih studija u Školi traju ukupno dve godine. Završetkom master strukovnih studija u Školi, stiče se ukpuno 120 ESPB i visoko obrazovanje drugog stepena na strukovnim studijama.
 
Prijave od 11. septembra.

U prvom upisnom roku prijave kandidata primaće se od 11 do 18. septembra 2020. godine radnim danom od 9,00 do 13,00 časova.

Preliminarna rang lista za upis se objavljuje 18. septembra 2020. godine do 17,00 časova na oglasnoj tabli škole i internet stranici škole.
Preliminarna rang lista po studijskim programima master strukovnih studija se utvrđuje na osnovu prosečne ocene ostvarene na predhodnom nivou školovanja i drugim uslovima propisanim Pravilnikom o master strukovnim studijama škole.

Konačna rang lista za upis po studijskim programima objavljuje sa na oglasnoj tabli Škole i na internet stranici škole najkasnije 24. septembra 2020. godine do 15,00 časova.

Upis na osnovu konačne rang liste od 28. do 30. septembra 2020. godine, radnim danom od 9,00 do 15,00 časova u Studentskoj službi škole.


Bliže informacije o uslovima upisa i potrebnim dokumentima mogu se pronaći:
na internet stranici škole, www.vts-zr.edu.rs
putem telefona  023/562-389 (Studentska služba VTŠSS u Zrenjaninu)
na Instagram profilu https://www.instagram.com/vtsss_zr/ ili
Facebook stranici škole,  https://www.facebook.com/VTSSS

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga