Bivši predsednik Pokrajinskog odbora Dveri prešao u SNS

Podeli:

Bivši predsednik Pokrajinskog odbora Dveri Radoš Pejović postao je novi član Srpske napredne stranke. 

Njega je na današnjoj konferenciji za novinare predstavio potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica. 
 
Pejović će, po svemu sudeći, najverovatnije dobiti neku od funkcija u izvršnoj vlasti na pokrajinskom nivou, a baviće se porodičnom politikom.
 
„Svesni smo da u Srbiji postoje ljudi koji imaju određene kvalitete, određeno znanje, koji na kvalitetan način pokrivaju određene oblasti, u koje mi možda nismo ušli toliko duboko. Upravo je to slučaj sa Radošem i sa temom porodične politike. Radoš je toliko duboko ušao u tu temu i zadovoljstvo je da možemo da obogatimo SNS sa još jednim aspektom rada na koji, kao stranka, možda nismo bili dovoljno skoncentrisani“, poručio je Zobenica.
 
Pejović je duboko uveren da se na današnji dan počinje sa, kako je rekao, jednom novom društvenom, političkom i porodičnom erom. 
 
„Za početak na nivou Vojvodine, a kasnije, nadam se, i šire. Radostan sam što će čitav moj život, sve ono u šta sam ulagao sve ove godine, napokon dobiti svoju realizaciju, a to je da porodica dođe u centar društveno-političkih dešavanja. Izuzetno mi je drago što ćemo moći ovom temom da se nabavimo na veoma ozbiljan način. Poseban akcenat će se staviti na sve one porodice koje su stradale tokom pandemije“, naveo je Pejović.
 
 
Prema pisanju medija, Pejović je ostavku na funkcije u Dverima, gde je bio na čelu Saveta za porodičnu politiku i član predsedništva stranke, dao u maju ove godine. Iako je danas predstavljen kao novi član Srpske napredne stranke, do pre samo pola godine bio je kritičar vlasti. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga