Veliko priznanje Mlekoproduktu

Podeli:

Kompanija Mlekoprodukt nagrađena je u okviru CSR foruma, našavši se u društvu kompanija koje su najznačajniji donatori hrane u Srbiji

Kompanija Mlekoprodukt iz Zrenjanina dobila je priznanje kao jedan od najznačajnijih donatora hrane u Srbiji u okviru konferencije CSR forum održane u Dorćol Platz-u u Beogradu. Dodelom priznanja donatorima hrane odata je zahvalnost vodećim kompanijama koje doniraju velike količine svojih proizvoda doprinoseći suzbijanju gladi, siromaštva i pružajući doprinos ostvarenju ciljeva održivog razvoja.


Kompanija Mlekoprodukt u kontinuitetu radi na ostvarenju ciljeva etičkog poslovanja i posvećena je društvenoj odgovornosti na lokalnom i nacionalnom planu, u skladu sa svojim trajnim opredeljenjem i sa strateškim opredeljem Savencia Fromage & Dairy grupe kojoj pripada.
CSR forum, na kome je Mlekoproduktu pripala čast da se nađe među firmama čiji je doprinos održivom razvoju društva posebno istaknut, realizuje Forum za odgovorno poslovanje kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije. Ove godine CSR forum održava se pod geslom ,,Na putu ka održivosti“ od 8. do 12. marta, a program u celosti je posvećen Manifestu odgovornog i održivog poslovanja.
Priznanja najznačajnijim donatorima hrane u Srbiji dodeljena su u okviru segmenta posvećenog cirkularnoj ekonomiji i filantropiji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga