„Uzmi račun i pobedi“ – vrednu nagradu osvojila osoba iz Zrenjanina!

Podeli:

U petom, pretposlednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ večeras je dodeljeno novih pet automobila „fijat 500L“ i stan u Beogradu.

Najvredniju nagradu, dvosoban stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda.

uzmi, racun, i, pobedi
Ilustracija

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Marija Živanović iz Zrenjanina, Blagoje Maksimović iz Jagodine, Tamara Oblaković iz Mišara, Milanka Tucaković iz Kragujevca i Slobodan Grbić iz Smedereva.

Pristiglo je 10.741.506 koverata.

U prethodnom izvlačenju najvredniju nagradu dobio je Stevo Siljanovski iz Jabuke.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada. Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, a prvi je trajao do 26. decembra prošle godine.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila „fijat 500L“ i po jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga