Uspešno realizovana akcija udomljavanja u Zrenjaninu

Podeli:

Povodom Svetskog dana životinja koji se obeležava 4. oktobra, Premium Pet organizovao je udomljavanje životinja u pet gradova – Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Zrenjaninu.

Naši Zrenjaninci pokazali su humanost kada su slatki čupavci u pitanju. Na štandovima u BIG TC bili su izloženi psi iz Prihvatilišta za napuštene životinje JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, udruženja Beta i Zelenih šapa.

Pre odluke da udome neku od životinja, građani su imali priliku da ih prvo vide i upoznaju. Iz našeg Prihvatilišta, svoj novi dom i vlasnika pronašla su tri kučeta i jedan odrastao pas. Novi vlasnici su stekli odane prijatelje, koji će im bezuslovno uzvratiti ljubav. Za svakog udomljenog psa, gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura i Gradska uprava kao poklon obezbedili su svetleće okovratnike.

Novi vlasnici ostvarili su pravo na vaučer od 30% popusta na prvu kupovinu u Premium Pet radnjama. Još puno životinja čeka svoj novi dom. Dođite u naše Prihvatilište, udomljavanje je svakog dana sem nedelje u periodu od 10-14h i pružite dom i ljubav jednom od čupavaca koji vas čekaju, poručuju iz Prihvatilišta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga