Uspešan vikend za OK “Proleter” Zrenjanin

Podeli:

Juče u Sremskim Karlovcima, za vreme manifestacije “Dani vina”, u organizaciji OK “Stražilovo” odigran je turnir.  U konkurenciji Spartaka iz Subotice, Partizana iz Beograda, Zaslona iz Šabca, Sombora, domaćina Stražilova i Karađorđa naši dečaci u kadetskoj selekciji osvojili su sjajno drugo mesto i srebrnu medalju. Oni su pre finalne utakmice pobedili ekipe Zaslona, Partizana i Sombora. U finalu su posle odlične i dinamične utakmice izgubili od ekipe Karađorđa. Momci su igrali zaista odlično. Odigrati četiri utakmice sa izuzetno jakim ekipama u jednom danu nije lako, rekao je trener zrenjaninskog Proletera, Darko Jančić. U isto vreme u održan je i turnir u mini odbojci u Dvorskoj Bašti u Karlovcima. Naši dečaci 2012.godište i mlađi osvojili su III mesto, a 2010/2011.godište IV mesto.

Na festivalu odbojke koji je održan u subotu u Čačku, naše pionirke u konkurenciji medju 15 ekipa, osvojile su visoko III mesto. U prve dve utakmice sa maksimalnim rezultatom pobedile su vršnjakinje iz Maxvolleya i Uba, a zatim u polufinalu su izgubile od Crvene Zvezde rezultatom 2:1. U borbi za treće mesto savladale su ekipu OK Srem, istakao je trener pionirki Zoran Pavlović.

Treneri Jančić i Pavlović dodali su da odigravanje ovakvih turnira je odlična provera pred sam početak takmičarske sezone.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga