Upucan muškarac, sumnja se da ga je žena ranila

Podeli:

S. S. (55) iz Novog Miloševa ranjen je vatrenim oružjem u ponedeljak ujutro, oko 8.30 sati, u porodičnoj kući u tom selu u opštini Novi Bečej. Sa prostrelnom ranom na trbuhu, ispod levog rebra, primljen je u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je operisan, a nakon toga upućen je na dalje lečenje u Klinički centar u Novom Sadu.

Mada se još pouzdano ne zna kako je čovek ranjen, on je, navodno, policiji iz Zrenjanina, koja vodi istragu, rekao da ga je upucala žena.

U kikindskoj bolnici o tome nisu ništa mogli da kažu, ali su opisali stanje u kojem je S. S. stigao u ovu ustanovu:

– Čoveka sa prostrelnom ranom u našu bolnicu dovezla je Hitna služba. Pacijent je imao povredu trbuha i unutrašnjih organa i operisan je na Hirurškom odeljenju naše bolnice. Međutim, metak mu je ostao u telu, blizu kičme, pa je zbog toga upućen na Neurohirigiju Kliničkog centra u Novom Sadu na terapiju, dijagnostiku i lečenje – rekao je za „Novosti“ dr Vladimir Prunić, načelnik Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi.

Policija, koja se nije oglasila o ovom misterioznom ranjavanju, obavila je uviđaj u porodičnoj kući S. S., a ni članovi njegove familije nisu znali o čemu se radi i kako je upucan iz pištolja.

Osim potvde događaja, policija se nije zvanično oglasila, pa nije poznato pod kojim okolnostima je došlo do pucnjave, a niko od rodbine ni komšija nije bio raspoložen da bilo šta kaže i svi su se najviše interesovali za zdravstveno stanje S.S. Jedna od njegovih bliskih rođaka ispričala je da je čula da ga je upucala njegova supruga:

– To sam nekako saznala da su se u nedelju uveče sporečkali upucan muškarac i njegov sin. Nakon svađe je uzeo automobil i odvezao se do centra Novog Miloševa, a onda je došlo do svađe između muža i žene. Šta se dalje desilo ne znam – ispričala je rođaka ranjenog meštanina Novog Miloševa.

– Čuli smo da je žena u ponedeljak pucala u muža – kratko su potvrdili još neki članovi familije.

autor:telegraf.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga