U Zrenjaninu predstavljen auto koji može da pređe 100 kilometara za 300 dinara

Podeli:

U Zrenjaninu su na privrednoj manifestaciji ZrBizNet predstavljena najnovija vozila renomiranog ruskog proizvođača „Lada“. Posetioci su ispred hale Medison mogli da se uvere u izgled i performanse modela Vesta, Niva i Niva urban.  7 verzija ljudi mogu da vide i saznaju zašto su sve traženija ova vozila.

Firma „Točak auto“ bavi se ovlašćenom prodajom automobila, delova i iznajmljivanjem vozila.  Takođe imaju servis u kom vozači bezbedno mogu da provere, servisiraju i poprave auto. Oni vrše tehnički pregled i registraciju.

Modeli Vesta Sedan, karavan i kros verzija posebno su privukli pažnju brojnim ljudima. Verzije u kojima može da se ugradi boca sa CNG i TNG gasom, trenutno su nešto što je najekonomičnije za vožnju. Model Vesta može da pređe 100 kilometara sa komprimovanim prirodnim gasom za 300 dinara.

Ono po čemu se ponuda razlikuje „Lada“ od drugih proizvođača je i dodatna oprema, koja je uračunata u cenu osnovne verzije.

Ladu Sedan kupci mogu da priušte od 9980 evra  u osnovnoj varijanti, dok je kros varijanta nešto skuplja i košta 13.200 evra.

Željeni automobil može se uzeti sa rokom otplate do 7 godina, bez depozita uz kredit Credit Agricol banke, koja ima ostvarenu saradnju sa firmom „Točak auto“. Ono što će mnogima olakšati izbor je i mogućnost udruživanja dve plate.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga