U modi je čist auto uz pomoć Baždara

Podeli:

Automobili su već dugo u svakodnevnoj upotrebi i gotovo kao da su član porodice. Idemo na posao, vozimo decu u vrtiće, škole, na treninge, idemo na odmor, neki čak i rade u kolima, kao što su taxisti ili komercijalisti, pa gotovo ceo dan provedu u njima.

Većina nas sigurno vodi brigu o svom automobilu, kako u tehničkom smislu, tako i o izgledu, pa za njegovo čišćenje i održavanje koristimo razna sredstva. Auto kozmetika iz prodavnice AUTO SHOP BAŽDAR pomoći će vam da auto izgleda baš onako kako želite. Ne, neće od malog starog Fićka napraviti najnoviji model marke Audi, ali… koji god auto da imate AUTO SHOP BAŽDAR imaju odgovarajuću kozmetiku za njega. Tu su sredstva koja štite vozilo od kiše, sredstva koja čiste unutrašnje plastične delove automobila, daju im sjaj, sredstva za čišćenje stakala, sedišta, patosnica, razni vrste voska, premaza, boja i lakova za održavanje spoljašnjosti auta, zatim aditivi, čistači. Izbor nigde nije veći, a cene su odlične.
Stoga, ako želite da vaš automobil zablista i spolja i iznutra, svratite u Baždar i vidite šta sve nude. Odlučite se za nekoliko sredstva i redovno održavajte svoj automobil njima i produžite mu vek.
AUTO SHOP BAŽDAR nalazi se u Miletićevoj broj 24. Za sve informacije možete ih i pozvati na 023/524-128 ili 023/540-136

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga