U „AC Optima Tehnički pregled “ – besplatan kontrolni pregled

Podeli:

Ukoliko vas uskoro očekuje registracija vozila, a niste sigurni u ispravnost svog vozila i ne znate da li ćete preći tehnički, sada svoje vozilo možete besplatno proveriti na kontrolnoj liniji u „AC Optima Tehnički pregled“. Potpuno nova i jedinstvena priča u gradu.

AC Optima Tehnički pregled počeo je sa radom i nalazi se na adresi Miletićeva 81 u Zrenjaninu. Očekuje vas više nego prijatan ambijent, veoma stručan kadar i ljubazni ljudi koji vam završavaju sve na jednom mestu.

Sve što je potrebno jeste da svoje vozilo dovezete u AC Optima Tehnički pregled. Vozilo se dalje postavlja na kontrolnu liniju gde kontrolori proveravaju stanje. Dok vi popijete kafu, dobijate detaljne informacije o stanju vašeg vozila i da li je potrebno neko sređivanje ili ono ispunjava sve potrebne kriterijume za tehnički. I sve to potpuno besplatno. Zaista sjajno zvuči a sada sve to možete u AC Optima Tehnički pregled.

Pored potpuno besplatnog kontrolnog pregleda, na jednom mestu rešavate kompletno sve što je vezano za regitstraciju vozila brzo i lako, sve do nove nalepnice, osiguranja i završene registracije.

U AC Optima Tehnički pregled možete registrovati i osigurati putnička, teretna, poluteretna vozila, motocikle, mopede a plaćanje regulisati putem administrativne zabrane, čekovima, kreditnim karticama ili virmanom.

AC Optima Tehnički pregled nalazi se na adresi Miletićeva 81 u Zrenjaninu.

Za sve informacije tu je i kontakt telefon 063 8000 900

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga