Sve što je potrebno da znate o otvaranju Aviv Parka u Zrenjaninu

Podeli:

Vrata Aviv Parka u Zrenjaninu biće otvorena za sve posetioce u četvrtak 29. oktobra  od 10h. Svečano otvaranje zakazano je za 15h kada će gradonačelnik Grada Zrenjanina Čedomir Janjić, preseći vrpcu zajedno sa predstavnicima izraelske kompanije.

AVIV-PARK-ZRENJANIN (1)

Kako su najavili organizatori događaja, nakon otvaranja predviđen je i svečani koktel kom će prisustvovati zvaničnici i drugi uvaženi gosti.

Od 17 sati, u Aviv Parku biće priređen interesantan program za najmlađe posetioce, a u večernjim satima, našim sugrađanima i dragim gostima, kompanija Aviv Arlon pokloniće koncert jedne od najvećih i najpoznatijih zvezda regiona Tonija Cetinskog, koji će početi u 20 sati.

Direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon Danka Gladović istakla je da osim posebno zanimljivog i sadržajnog programa koji će biti upriličen povodom otvaranja, posetioci će biti obradovani i velikim popustima u svim radnjama tokom celog dana, ali i pažljivo planiranim iznenađenjima:

– Želimo da Aviv Park postane omiljeno mesto svih Zrenjaninaca, ali i građana okolnih mesta, u kojem će moći da obave kupovinu po pristupačnim cenama i provedu kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima. Uz to, naša misija takođe je i bliska saradnja sa lokalnom zajednicom kao i pomaganje u projektima za koje smatramo da su značajni za građane –  poručila je Gladović.

aviv-cineplex-slika-500x263

U kompaniji Aviv Arlon posebno naglašavaju izuzetno dobru saradnju sa lokalnom samoupravom koja je od samog početka podržala projekat i pružila svu neophodnu pomoć za realizovanje ideja i izgradnju Aviv Parka.

Prema rečima gradonačelnika Grada Zrenjanina Čedomira Janjića, Aviv Park promenio je vizure Zrenjanina i izgled ovog dela grada iz pravca Novog Sada:

– Izgradnja ritejl parka je veoma značajna investicija za naš grad zahvaljujući kojoj je u Zrenjaninu otvoreno oko 400 novih radnih mesta, najviše u sektorima trgovine i održavanja. To je svakako najvažniji  benefit za naše sugrađane. Takođe, važno je  spomenuti i podatak da je tokom izgradnje Aviv Parka Zrenjanin kroz građevinsku operativu bilo uposleno oko 1000 ljudi i to su bile domaće građevinske kompanije.

aviv-cineplex-slika-500x263

Projekat izraelske kompanije vredan je više od 30 miliona evra, a u kompaniji, na ovoj lokaciji  planiraju oko 250 hiljada kupaca godišnje. Uz sve to i brojne zanimljive prateće programe koje planiraju da organizuju predstavnici Aviva, logično je da će ritejl park biti lokacija atraktivna za dolazak posetilaca i iz šireg okruženja. – uveren je gradonačelnik Janjić.

Aviv Park Zrenjanin nalazi se na svega tri kilometra od centra grada, u naselju Bagljaš i prostire se na šest od ukupno deset hektara koliko je u vlasništvu izraelske kompanije. Maloprodajni deo se prostire na površini od 22 hiljade kvadratnih metara, gde će se naći vodeći domaći i međunarodni modni brendovi uz brojne druge sadržaje namenjene celoj porodici.

Osim velikog hipermarketa „Dis“, u zrenjaninskom Aviv Parku biće zastupljeni poznati brendovi kao što su „H&M“, „Deichmann“, „C&A“, „Takko“, „New Yorker“, „Sport Vision“, „DM“, „Tehnomanija“, „Forma Ideale“… U Parku će biti i igraonica za decu, bioskop, veliki fitnes centar, brojni kafići i restorani, apoteka, menjačnica, knjižara…

Aviv-Zrenjanin-park-500x299

Posetiocima je na raspolaganju i 800 besplatnih parking mesta.

Menadžment kompanije je u skladu sa kupovnom moći u Srbiji, u Aviv Parku Zrenjanin ponudio veliki broj brendova prilagođenih prosečnom srpskom kupcu:

– Mi smo prvi u Srbiji uveli koncept ritejl parkova, zato što su oni povoljniji – ne postoje zajedničke prostorije, lakši su za održavanje i samim tim su rente za zakup prostora niže, pa i krajnje cene ka potrošačima. Iskustva sa prvim takvim parkom u Pančevu su pozitivna i želeli smo da uspešan koncept proširimo i na druge gradove – objasnila je Danka Gladović.

Ritejl parkovi, nasuprot zatvorenim tržnim centrima, nude šoping na otvorenom, u zelenilu i sa dosta pratećih sadržaja. Objekti su izgrađeni u jednom nivou, bez podruma i spratova, a građevina je najčešće u obliku ćiriličnog slova p, u koju se ulazi direktno iz spoljnog okruženja.

Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina i još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom. U Srbiji su prisutni od 2007. godine kada je otvoren prvi ritejl park u Pančevu. Osim Aviv Parka u Zrenjaninu, i Beograđani će do kraja godine dobiti svoj Aviv Park, u naselju Zvezdara.

Obezbeđeni su popusti koji će se kretati do 50% u svim objektima prvog dana otvaranja. Obezbeđena je linija gradskog prevoza koja će ići do Aviv Parka. 

Mnogi svetski brendovi moći će da se kupe u ritejl parku. Kompanija Aviv Arlon je na svojoj zvaničnoj stranici objavila spisak fitmi koje će otvoriti svoje lokale u najvećem prostoru u Zrenjaninu, više o tome saznajte u linku.  

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga