Sutra novo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, stiglo više od 8,5 miliona koverata

Podeli:

Drugo izvlačenje u okviru drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano sutra, 30. januara, sa početkom u 17.55 časova uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila „fijat 500L“ i jedan stan u Beogradu, u naselju „Zemunske kapije“, a srećne dobitnike izvući će selektorka naše ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković.

Kao i u prethodnim izvlačenjima, pravo učešća imaju sve koverte poslate od početka prvog kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Sve koverte koje budu ubačene danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Sve koverte se redovno mešaju i sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresuju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubace u najbliže poštansko sanduče, navodi se u saopštenju Vlade.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

 
 
 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga