Sutra će pola grada biti blokirano zbog 3. Zrenjaninskog polumaratona

Podeli:

Treći Zrenjaninski polumaraton održaće se u nedelju, 7. oktobra, u 11 časova, kada startuje glavna trka. Prethodi joj trka učenika viših razreda osnovnih škola, u 10 časova, a biće organizovana i posebna “trka beba”, za naše najmlađe sugrađane, najavili su danas organizatori manifestacije na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj kući. Tom prilikom istaknuto je i da će ovogodišnja polumaratonska trka sigurno biti najmasovnija do sada, jer se očekuje nastup više od 700 učesnika.
Trasa trke identična je kao i prilikom prethodne dve godine održavanja, a ulice u kojima će saobraćaj u nedelju, 7. oktobra, privremeno biti obustavljen od 10 do 14 časova su sledeće:
Trg slobode, odakle kreće START, Kralja Aleksandra Karađorđevića, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Narodnog fronta, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Trg Dositeja Obradovića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, pa preko Zmaj Jovine, Narodne omladine i Subotićeve do Trga slobode, gde je i CILJ.
Start polumaratona i trke zadovoljstva je u 11 časova sa Trga slobode. Trka zadovoljstva je u dužini od 7,04 km, odnosno jedan krug u pomenutim ulicama, dok će polumaratonci istrčati tri kruga, odnosno tačno 21,120 km.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga