Srušeni krovovi sa zgrada, oštećena crkva, vozila, objekti, stradale životinje, blokirani određeni putevi i povređeni ljudi (FOTO)

Podeli:

Kratkotrajno nevreme u Zrenjaninu ostavilo je velike posledice. Stradali su objekti u gradu, među kojima su dve zgrade u centru Zrenjanina ostale bez krova. Oštećena su: putnička vozila, plastenici, crkva, krovovi, parkovi, blokirani su pojedini putevi i ulice, srušeni su dalekovodi i stradale životinje. Motociklista je zadobio teške telesne povrede kad je drvo palo direktno na njega.

Foto: Luka Bralo

U gradu su odletela dva krova u centru Zrenjanina, polomljene su grane i drveće. Nesvakidašnja situacija se dogodila u Farkaždinu, kada su prilikom pada elektrovodova stradale dve krave, potvrdio je za RTV Santos načelnik komunalne policije, Igor Virijević.

Foto: Saša Ždrnja

 

Iz Službe hitne medicinske pomoći nismo mogli da dobijemo informacije, pošto su tražili od RTV Santos da im pošaljemo zahtev i pitanja, kako bismo dobili odgovore. Kako nezvanično saznajemo, oni su angažovani zbog nevremena koje se dogodilo.

Trenutno,  osobe koje su zadobile povrede tokom nevremena se nalaze u Urgentnom centru, ali prema rečima Maje Sladojević, PR-a Opšte bolnice,  oni su zadobili povrede prilikom pada crepa sa krova, ali nisu teže povređeni. Ipak, motociklista Ć.M. je teže povređen. On je zadobio  povrede glave, grudnog koša i abdomena. Nakon dijagnostike hitno je upućen u Klinički centar Srbije. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga