Sportske igre mladih

Podeli:

Devojčice OK Proleter osvojile drugo mesto na Državnom finalu u MIS odbojci, a dečaci, ekipa “ Dar-Mar „, koju su predstavljali zajedno odbojkaṣ̌i Proletera i  OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca, treće mesto.

Na Drẓ̌avnom finalu Plazma Sportskih igara mladih koje je odigrano danas na Zlatiboru, dečaci i devojčice postigli su sjajan rezultat. U prvoj polufinalnoj utakmici devojčice su nadigrale vrṣ̌njakinje iz Ljubovije, a muška ekipa “ Dar-Mar “ poražena je od ekipe Feniks iz Požarevca.

Finalna utakmica koju su igrale devojčice bila je neizvesna do samog kraja.Prevelika zelja za pobedom i odlazak na Medjunarodnu zavrṣ̌niču u Split,dovela je do pada koncentracije kod devojčica što je iskoristilia ekipa iz Kragujevca i osvojila treći set, tako da je utakmica završena rezultatom 2:1 u setovima. Devojčice su bile sjajne, odlično su igrale i čestitam im na osvojenom drugom mestu, rekao je trener Darko Jančić. 

Dečaci su igrali dobro i u borbi za plasman za treće mesto bili su bolji od ekipe Partizana , što nam je obezbedilo treće mesto.Mogli smo možda da ostvarimo bolji plasman, ali ja sam zadovoljan igrom ekipe  „Dar-Mar „, istakao je trener Stražilova, Marko Holik, koji je vodio ekipu dečaka. 

Večeras nam predstoji dodela medalja i pehara i naravno sjajno druženje.Ekipama koje su se plasirale na Međunarodno takmičenje u Splitu želimo puno uspeha, istakli su treneri Jančić I Holik.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga