Škola fotografije Pavla Taborošija počinje 9. marta

Podeli:

Fotografija je divna, jer omogućava onom ko je savlada i zavoli da svako svoje putovanje oplemeni lepim i kvalitetnim uspomenama, da upozna mnogo ljudi, ali i da zaradi od fotografije.

Foto: Pavle Taboroši

Više od sto polaznika je uspešno završilo školu fotografije Pavla Taborošija, istaknutog fotografa iz Zrenjanina.  Mnogi od njih su danas dobri fotografi koji žive od svog posla. Svi su veoma brzo našli svoje mesto u profesionalnoj fotografiji. Neki od njih rade „stock“ fotografiju, odnosno prodaju svoje autorske radove putem specijalizovanih sajtova, dok neki fotografišu venčanja, a pojedini decu u studiju ili u prirodi. Određene osobe se se bave umetničkom fotografijom i šalju svoje radove na konkurse.

„Za mene je omiljena oblast fotografije dokumentarna, putopisna fotografija koja me je odvela svugde po svetu, širom Evrope, u Gruziju, Kirgistan, a moje nedavno završeno putovanje je bilo u Mikroneziju, samo srce Pacifika, gde sam radio šest meseci na izradi Atlasa i fotografisanju tamošnjih običaja i predela. Ko prepozna u sebi osobu koja uživa u svemu tome, jako lako može da nas upozna i čuje razna iskustva u našem fotografskom klubu“, istakao je Pavle Taboroši za RTV Santos.

Početni kurs počinje 09. marta 2018. godine i košta 6000 dinara.  Početnici će savladati za dva meseca znanja iz oblasti studijske fotografije i fotografije na terenu, kao i sva druga neophodna znanja iz oblasti fotografije, koje je Taboroši stekao u prethodnih 15 godina.

Na kraju obuke imaćete priliku da zabeležite na profesionalni način bitne trenutke u vašim životima, ili da zaradite i možda živite od ovog zahtevnog i lepog posla.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga