“Sineks Medikal” obezbeđuje dezinfekciono sredstvo za polugodišnje potrebe vrtića

Podeli:

U Gradskoj kući u Zrenjaninu danas je predstavljena donacija kompanije “Sineks Medikal” iz Beograda, koje je Udruženju građana “Budimo ljudi” u našem gradu uručilo dezinfekciono sredstvo “Treoks” u količini od 1260 litara, od čega će to udruženje 700 litara donirati Predškolskoj ustanovi Zrenjanin. Ta količina dovoljna je da podmiri potrebe svih vrtića u gradu Zrenjaninu za period od pola godine.

Snežana Vučurević, pomoćnica gradonačelnika, na samom početku se zahvalila predstavnicima kompanije na donaciji, kao i Udruženju “Budimo ljudi” na ovom lepom gestu, s obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo skoro dve godine.

– Svoju društvenu odgovornost pokazujete time što ste donirali dezinfekciona sredstva udruženju, a veći deo udruženje je doniralo Predškolskoj ustanovi. Znamo koliko je važna higijena prostora u kojoj borave naša deca, još jednom – veliko vam hvala, rekla je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Snežana Vučurević. Ispred kompanije “Sineks Medikal” obratila se Marijana Mandić, koja je ovom prilikom istakla značaj ovih dezinfekcionih sredstava.

– Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da doniramo potrebne količine dezinfekcionog sredstva, kao i da podignemo kvalitet dezinfekcije na jedan viši nivo, posebno što su u pitanju objekti predškolske ustanove. Svi smo svesni da se u prethodne dve godine nalazimo u začaranom krugu, kada je koronavirus u pitanju, i upravo to je razlog zašto se trudimo da obezbedimo najbolju dezinfekciju – rekla je Marijana Mandić. 

Treox dezinfekciono sredstvo je potpuno ekološki bezbedno i dermatološki testirano, posebno je pogodno za najmlađe, pa je tako Udruženje “Budimo ljudi“ učinilo lep gest i deo presusmerilo na Predškolsku ustanovu. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga