Saznajte kako da nađete posao u Aviv parku u Zrenjaninu

Podeli:

U Aviv parku u Zrenjaninu, koji se intenzivno gradi, biće zaposleno između 300 i 500 radnika. Ovo će biti retka prilika da se u kratkom vremenskom periodu, više stotina ljudi zaposli. U želji da čitaocima našeg portala pružimo potpune informacije, obratili smo se čelnim ljudima kompanije Aviv Arlon, koja gradi Aviv park Zrenjanin.

DSC_0729_resizePedeset kompanija i firmi će zakupiti lokale, od kojih su mnogi već preuzeli prostor i intenzivno rade na uređenju istih. Njima će trebati radnici, kako bi mogli da normalno rade na dan otvaranja. Svečano otvaranje će biti 29. oktobra.

DSC_0734_resize

„Mi nemamo uvid u njihove planove, zato što oni po ugovorima nisu u obavezi da nas obaveste. Mi od njih ne možemo da dobijemo te informacije, jer je to interno-poslovna politika. Nas je kontaktirala Nacionalna služba za zapošljavanje, mi smo dostavili spiskove i onda su oni direktno kontaktirali nezaposlene“, rekla je za RTV Santos marketing direktor kompanije Aviv Arlon, Danka Gladović.

AVIV-PARK-ZRENJANIN (1)
Konačan izgled Aviv parka

Deo zapošljavanja će ići preko Nacionalne službe za zapošljavanje ili oglasa, ali to nije deo kompanije Aviv Arlon.

Kako nezvanično saznajemo, deo radnika je već našao posao. Međutim mnogim firmama su potrebni radnici. Kompanije kojima će trebati radnici, možete pronaći OVDE.

Nezaposleni koji žele da nađu posao, treba da prate oglase na sajtovima za zapošljavanje, da kontaktiraju Nacionalnu službu za zapošljavanje ili da kontaktiraju lično kompanije koje će otvoriti svoje lokale u Zrenjaninu u ovom parku. 

Mi ćemo se potruditi da što više oglasa pronađemo za vas i da ih objavimo u našoj rubrici „Posao“, na našem portalu.

Ukoliko su vam ove informacije bile korisne, podelite ih sa drugima.  Uskoro ćemo objaviti nove oglase.

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga