Saopštenje pogrebne službe JKP “Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin o radnom vremenu i uslugama tokom vanrednog stanja

Podeli:

Javno komunalno preduzeće“Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin saopštilo je danas da radi sa strankama za organizaciju sahrane, ugovaranje usluga, prodaju pogrebne opreme i prateće komunalne poslove radnim danima od 7 do 15 časova, subotom od 7.30 do 14 časova i nedeljom od 8 do 14 časova. 
 
Za slučaj nastupanja smrti, radi prevoza posmrtnih ostataka, organizovano je dežurstvo na telefonima 066/8660-300 non-stop, bez obzira na uveden policijski čas. 
 
Sve građane i stranke kojima je potrebna bilo kakva informacija JKP “Čistoća i zelenilo” upućuje na telefone preduzeća:
– 023/561-473 i 066/8660-300 za slučaj smrti, dok su za pisanu komunikaciju, sve podneske i slične dokumente na raspolaganju tel/faks 023/542-906, kao i adrese elektronske pošte: pogrebno@jkpciz.co.rs i office@jkpciz.co.rs.
 
Iz preduzeća dalje saopštavaju da se na gradskim grobljima u Zrenjaninu preduzimaju sve higijenske i sanitarne mere zaštite građana i zaposlenih od moguće zaraze ili prenosa korona virusa Kovid-19.
 
“Poštovani sugrađani, molimo vas da se i tokom najtežih trenutaka, pridržavate preporuka o zabrani okupljanja većeg broja ljudi i sahranu organizujete u prisustvu samo najbližih članova porodice”, navodi se na kraju saopštenja. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga