Santovac: Jeremić da objasni zašto nije obezbedio nijednu investiciju dok je bio na vlasti

Podeli:

Zrenjaninci ne bi znali da uopšte postoji politička organizacija koja se zove Narodna stranka da njen predsednik Vuk Jeremić, frustriran činjenicom da nema podršku građana, s vremena na vreme ne iznese gomilu neistina protiv lokalne samouprave.
– Jeremić, funkcioner nekadašnje vlasti koja je upropastila Srbiju, a Zrenjanin i Zrenjanince dovela do prosjačkog štapa, bezuspešno pokušava da privuče pažnju javnosti lažnim optužbama i izmišljenim aferama. Zrenjaninci nisu zaboravili da je Vuk Jeremić potrošio bogatstvo na boravak u Njujorku i besmislene letove avionom i da dok je bio na vlasti nije otvorena nijedna fabrika. Već su ljudi samo ostajali bez posla. Nijednu investiciju nije obezbedio, a trošeći pare građana, obišao je pola sveta. Sada, kad više ne može da leti do Hong Konga, Trinidada, Barbadosa, Filipina, otkrio je da postoji Zrenjanin. Za razliku od vremena kad je on vladao Srbijom, u Zrenjaninu je od dolaska Srpske napredne stranke na vlast otvoreno 10.000 radnih mesta. Otvoreno je više od 10 fabrika. Jeremićev problem je što će Zrenjanin nastaviti da se razvija i što on i njegova stranka ni u Zrenjaninu, niti u bilo kom gradu u Srbiji neće više nikad moći da dođu u priliku da ponovo pljačkaju pare građana – rekao je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.
Iznošenjem neistina i napadima na grad Zrenjanin, Jeremić kao i svi opozicioni lideri kojima smeta uspeh Srbije, uzaludno pokušava da opstruiše razvoj Srbije i Zrenjanina.
– Jeremiću smeta što u Srbiju dolaze strani investitori. Jeremiću smeta što Linglong ulaže milijardu dolara u Zrenjanin i što će platu primati 1.200 Zrenjaninaca, a država i grad ubirati više od 630 miliona dinara prihoda svake godine.
Umesto iznošenja optužbi bez pokrića, Jeremić bi mogao da objasni zašto nije gradio fabrike i puteve i otvarao nova radna mesta, nego je samo razbacivao pare građana na lični luksuz i rad protiv interesa Srbije – zaključio je Santovac.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga