Prvi Gomex u Nišu

Podeli:

Otvaranjem prve prodavnice u Nišu, kompanija Gomex je nastavila sa proširenjem svoje maloprodajne mreže.

Prostirući se na 154m² prodajnog prostora nova prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima, a osim bogatog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuje i brza i efikasna usluga. Otvaranjem objekta na adresi 29. novembar 4 (naselje Brzi Brod), kompanija je obezbedila 6 novih radnih mesta.

Potrošačima je na raspolaganju široka ponuda proizvoda – odeljenje pijace nudi uvek svežu ponudu voća i povrća, odeljenje delikatesa i sireva nudi brojne vrste proizvoda ovih kategorija odličnog kvaliteta i ukusa.

Na samom otvaranju, mnogobrojni kupci su imali priliku da postanu korisnici Gomex-ovog programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju karticu (Kasicu Brojalicu) pomoću koje sakupljaju „keširiće” i ostvaruju dodatne popuste.

Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Za prve kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.

Nova prodavnica će radnim danima i subotom raditi od 7:00 do 21:00h, kao i nedeljom od 7:00 do 13:00h.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga