Proteklog vikenda 4 saobraćajne nezgode

Podeli:

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se 4 saobraćajne nezgode, od toga 4 sa povređenim licima. U ovim saobraćajnim negodama 1 lice zadobilo je teške telesne povrede i 7 lica zadobilo je lake telesne povrede.

Materijalna šteta u ovim nezgodama procenjuje se na oko 502.000 dinara. Uzroci saobraćajnih nezgoda su: nedržanje potrebnog odstojanja od strane učesnika u saobraćajnoj nezgodi –jedna i neprilagođena brzina-tri.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 35 učesnika u saobraćaju i izdato je 213 prekršajnih naloga.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključenao 34 vozača, od toga, 10 vozača – ostala isključenja, 3 vozača zbog upravljanja bez vozačke dozvole i 21 vozač zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 2 vozača zadržano u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Takođe, iz saobraćaja su isključena 11 vozila, od toga, 3 neregistrovana vozilo, 4 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 4 vozilo zbog tehničke neispravnosti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga