Produženo radno vreme prodavnica Univerexport za 1 čas

Podeli:

Prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) će od petka 27. marta raditi po novom radnom vremenu od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnice u tržnim centrima (TC Promenada Novi Sad i TV Aviv Park Zvezdara), kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a sve u okviru dozvoljenog vremena za boravak van kuće koje je trenutno do 17 časova. Za lica starija od 65 godina u nedelju 29. marta u periodu od 4 do 7h, biće otvorene 83 radnje Grupe Univerexport: 57 Univerexport prodavnica u svim gradovima Vojvodine i Beogradu i 26 prodavnica Trgopromet-a. Svi detalji o radnom vremenu mogu se pronaći na www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Istovremeno u nedelju, 29. marta, početak rada prodavnica za lica koja imaju manje od 65 godina će biti od 8 časova, kako bi se dezinfikovali prostori.

Namirnica ima dovoljno i ulažemo sve napore da objekti u svakom trenutku imaju u ponudi sve što je neophodno potrošačima, posebno u kategorijama najtraženijih namirnica, kao što je poslednjih dana – svež kvasac, a kojeg u svim radnjama Grupe Univerexport ima u prodaji. U ovom trenutku izuzetno je važno poštovanje svih bezbednosnih mera i preporuka, kao i držanje minimalnog rastojanja od 2 metra u odnosu na ljude u neposrednoj blizini, navodi se u saopštenju.

Sa velikom pažnjom se vodi računa o maksimalnom broju ljudi unutar prodavnice, dezinfikovanju prostora i opreme, zaštitnoj opremi za prodavce (plexi barijere na kasama, maske, rukavice, gelovi za dezinfekciju ruku) i poštovanju svih mera koje propiše Vlada Republike Srbije.

Prodavnice koje imaju drugačije radno vreme svim danima u nedelji su:

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15h, nedeljom od 4h do 7h i od 8h do 15h

Univerexport (mp031) Cara Lazara 12, Srbobran

Univerexport (mp039) Petefi Šandora 2, Bečej

Univerexport (mp057) Glavna 10, Bačko Gradište

Univerexport (mp111) Maršala Tita 333, Kula

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15.30h, nedeljom od 8h do 13h

Univerexport (mp055) Đure Jakšića 1, Sremska Mitrovica

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15.30h, nedeljom od 4 do 7h i  8h do 13h

Univerexport (mp081) Svetog Stefana 32, Sremska Mitrovica

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga