Pripadnici MUP-a u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja tradicionalne manifestacije „Gospojina 2023“ u Novom Bečeju

Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja tradicionalne manifestacije „Gospojina 2023“ u Novom Bečeju, koja se održava u periodu od 24. do 27. avgusta 2023. godine.

Saobraćajna policija vršiće kontrolu saobraćaja na svim putevima na području Policijske uprave u Zrenjaninu i sankcionisanje vozača koji čine teže saobraćajne prekršaje, kao što su upravljanje vozilom pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanici, upravljanje vozilom brzinom koja je veća od dozvoljene, nedozvoljena preticanja, a sve u cilju opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i građana.

Takođe, saobraćajna policija će pružati pomoć svim učesnicima u saobraćaju kroz savete i obaveštenja, ali i omogućavati brže i bezbednije uključivanje u saobraćaj.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, a posebno da se pridržavaju propisane brzine kretanja vozila, da ne voze pod dejstvom alkohola, da koriste sigurnosni pojas i poštuju ostale saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga