Preporuka za parkiranje povodom sutrašnjeg koncerta

Podeli:

Grad Zrenjanin u subotu, 21. marta 2015. godine, s početkom u 12 časova, organizuje koncert grupe „Parni valjak“. Koncert će se održati u centru Zrenjanina, u Ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića.
1661117_1603435266537221_1726583077854771926_n
Gradska uprava Grada Zrenjanina upućuje preporuku svima koji na koncert dolaze sopstvenim vozilom da, zbog obimnih radova na Trgu slobode i ulicama Kralja Petra Prvog i Cara Dušana, ne prilaze automobilom centru grada i mestu održavanja koncerta, već da ga parkiraju na nekom od raspoloživih parking prostora u blizini.

Za sve koji dolaze iz pravca Novog Sada ili Kikinde, najpogodnija lokacija je parking na staroj pijaci, u Ulici Miroslava Tirša, ili u ulicama Petefijevoj, Ive Lole Ribara i Obala Sonje Marinković. Iz pravca Beograda ne bi vozilom trebalo ići dalje od parkinga na Žitnom trgu, eventualno do manjeg parkinga u Karadžićevoj ulici, a za sve ostaje i mogućnost parkiranja na centralnom parkingu „Prevlaka“, s tim što se očekuje da taj parking u subotu bude i najopterećeniji.

Zrenjanincima se preporučuje da što manje koriste automobil za dolazak u centar grada, s obzirom da se za subotu predviđaju povoljni vremenski uslovi, suvo vreme i dnevna temperatura do 14 stepeni.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga