Preminula prof. dr Dijana Karuović

Podeli:

Dijana Karuović, rođena je 14. marta 1978. godine u Zrenjaninu. Fakultet je upisala 1997. godine, da bi novembra 2000-te godine (četvorogodišnje studije završila je ubrzano, za 3 godine) diplomirala na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu i dobila zvanje: profesor informatike. Tokom studija ostvarila je prosek ocena 9.90 i bila nagrađivana četiri puta za izuzetne rezultate u toku studiranja (1999. godine izabrana je za najboljeg studenta Fakulteta).

Magistarsku tezu pod nazivom: „Održavanje nastavnog materijala u sistemu učenja na daljinu“, odbranila je 04.03.2004. pod mentorstvom prof. dr Dragice Radosav na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

Doktorsku disertaciju pod nazivom: „Model korisničkog interfejsa interaktivnog obrazovnog softvera“, odbranila je 14.10.2009. pod mentorstvom prof. dr Dragice Radosav na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i stekla akademski naziv Doktora tehničkih nauka. Od novembra 2000. bila je stalno zaposlena na TF „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

Sahrana Dijane Karuović ibavuće se u ponedeljak, 31. januara u 15 časova na Reformatorskom groblju u Zrenjaninu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga