Postavlja se nova centrala, telefoni privremeno van funkcije

Podeli:

Postavlja se nove telefonska centrala u zgradi JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, zbog čega su fiksni telefoni privremno van funkcije.
Кrajem nedelje u zgradi JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u Petefijevoj 3 počeli su radovi na zameni postojeće telefonske centrale novom, zbog čega su fiksni telefoni privremeno van funkcije.
Pored telefona službi u upravnoj zgradi preduzeća, van funkcije su i telefoni Službe naplate u Кorisničkom centru, i to telefon za proveru stanja na računu i uplata 023/593-015, kao i brojevi za prijavu stanja vodomera 023/535-773 i 023/530-344.
Do završetka radova na postavljanju nove centrale korisnici mogu stanje vodomera prijaviti putem mejl adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs ili SMS porukom na 064/811 60 99, pri čemu mejl korisnika ili SMS poruka moraju da sadrže sledeće podatke: ime i prezime, ulicu i broj, mesto i trenutno stanje vodomera, a usluga je dostupna 24 časa.
Sva pitanja u vezi stanja računa, dugovanja i uplata korisnici mogu, kao i do sada, dostaviti putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs , i ista će biti prosleđena Službi naplate, a informacije mogu dobiti i usmeno u Кorisničkom centru u prostorijama Službe naplate, uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera.
Besplatna korisnička info linija 0800/024-023, kao i broj za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 023/534-097 su i dalje u funkciji.
Nakon završetka radova na postavljanju nove telefonske centrale JКP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će obavestiti korisnike da su ponovo uspostavljene sve fiksne telefonske linije u zgradi preduzeća.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga