Posle požara, porodici iz Knićanina stigla pomoć od Grada Zrenjanina

Podeli:

Porodici Nenada Nikolića iz sela Knićanina kod Zrenjanina, čija je kuća izgorela u požaru 11. maja, grad Zrenjanin je obezbedio pomoć u vidu građevinskog materijala, koji je danas stigao u njihov dom. Osim toga, porodica Nikolić, biće oslobođenja plaćanja gradskih komunalnih usluga i poreza na objektu za ovu godinu. 

 
 
 
 
Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac danas je prisustvovao primopredaji materijala porodici i tom prilikom podsetio da, kada se dogode ovakve nesreće, grad Zrenjanin se uvek trudi da pruži maksimalnu podršku onima kojima je potrebna.
– Kao odgovorna lokalna samouprava učinili smo sve što je bilo u okvirima naših mogućnosti. Stanje kuće je veoma ozbiljno i naša obaveza je bila da pokažemo brigu i solidarnost. Neki koji su došli ovde da pomognu u radovima, treba da znaju da su mnogo pomogli i na ovaj način, rekao je Santovac.
 
 
 
 
Nenad Nikolić iskazao je veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi Zrenjanin, komšijama, prijateljima i svima koji su im našli u ovim teškim trenucima.
-Zahvaljujem se u ime porodice, kao i u svoje lično ime gradu Zrenjaninu što nam je pomogao na ovaj način. Ovo je mnogo značajno za nas, rekao je Nenad Nikolić, čija je kuća izgorela, i dodao da od kako je izbio požar, svakodnevno dolaze prijatelji i komšije da pomažu.
-Svi su odmah pritrčali u pomoć i zahvalan sam na svim donacijama. Trenutno nam je najbitnije da radovi idu svojim tokom.
 
Podsećamo, u noći kada je izbio požar, u trenutku je odneo sve što je Nenad sa svojom porodicom godinama gradio. U vatrenoj stihiji uništen je veliki deo porodične kuće. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izvor:Grad Zrenjanin

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga