Izbori za članove saveta i nadzornih odbora u mesnim zajednicama – poziv gradonačelnika sugrađanima

Podeli:

Izbori za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica održavaju se sutra, 23. maja, a gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uputio je poziv sugrađanima da izađu na ove izbore.

„U nedelju, 23. maja, od 7 do 20 časova, održavaju se izbori za članove saveta i nadzornih odbora u 29 mesnih zajednica na teritoriji Grada Zrenjanina.
Mesne zajednice su osnovne jedinice lokalne samouprave i prva adresa za pokretanje inicijativa u komunalnoj oblasti, za ukazivanje na probleme i potrebe dela grada u kom živite.
Pozivam vas da izađete na izbore, da glasate i birate kandidate – svoje komšije, poznanike iz zgrade, iz ulice, iz vašeg kraja – za koje smatrate da će vas najbolje predstavljati i na pravi način zastupati vaše i zajedničke interese.
Lokalna samouprava i ja lično, spremni smo da uvek saslušamo glas građana i da zajedno sa njima od Zrenjanina, iz dana u dan, stvaramo lepše mesto za život.
Zajedno smo na istom poslu – od mesne zajednice do Gradske uprave – za bolji život svih građana Zrenjanina!“ – poručio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uoči sutrašnjih izbora u mesnim zajednicama.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga