Porodični spektakl u organizaciji Tekvondo kluba Proleter

Podeli:

Juče je u Zrenjaninu na Bagljašu u dvorištu Medicinske Škole održan Porodični spektakl u organizaciji Tekvondo kluba Proleter.

Tekvondo mnifestacija pod nazivom Veliki Porodični Tekvondo Izazov, okupila je porodice čija deca treniraju ovaj sport I sve ljubitelje sporta koji su mogli da uživaju u nadmetanju porodica.

Manifestacija je imala za cilj da istakne važnost bavljenja sportom i značaj porodice koja je stub jednog društva. Svi okupleni su mogli uživati u nadmetanju porodica koje su se takmičile u 5 disciplina, a za sve prisutne Kompanija Persu obezbedila je voće kojim su posetioci mogli da se posluže.

Svi učesnici su dobili medalju, diplomu zahvalnosti za bavljenje sportom, a najupornije porodice su osvojile porodični pehar.

„Ovo je prvi put da se organizuje ovakva manifestacija u Srbiji uopšte. Želeli smo da stavimo akcenat na važnost bavljenja rekreativni sportom I uspeli smo da probudimo takmičarski duh kod roditelja, mnogi su čak rekli da već sada kreću da se spremaju za sledeću godinu, što je svakako dokaz da smo uspeli u nameri“.

„Sledeće godine očekuje nas mnogo veća organizacije jer ćemo je otvoriti za naše prijatelje iz drugih klubova i gradova koji su izrazili veliku zainteresovanost da budu deo ove naše priče“, rekao je Petar Vidaković iz Tekvondo kluba Proleter.

Ove godine manifestaciju su podržali: Persu, Kremanska Voda, Iron Sport, Gomeks, Mlekoprodukt.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga