Ponovo ceo grad ostaje bez vode!

Podeli:

U ponoć počinju završni radovi na sanaciji kvara magistralnog voda vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina, kada će biti prekinuto vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

Planirano je da radovi budu završeni u subotu u 6 časova, nakon čega će biti puštena voda u gradsku vodovodnu mrežu i u narednih 45 minuta doći će do stabilizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Zbog kompleksnosti radova, prekid vodosnabdevanja je neohodan, pa su se iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ odlučili da radove izvedu noću, kako bi građani što manje osetili posledice nestanka vode.

U pitanju su završni radovi kojima će se u potpunosti sanirati havarija na magistralnom vodu koja se dogodila u ponedeljak 8. jula.

„Važno je napomenuti da se havarije ovakvog tipa na magistralnom vodu dešavaju veoma retko, jednom u 5 do 10 godine, ne mogu se predvideti i zahtevaju maksimalno angažovanje radnika i mehanizacije“, rekao je za RTV Santos Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga