Pomozite im da nađu lopova

Podeli:

Sliku nam je poslao stanar zgrade u kojoj se desila ova situacija. Naime ukoliko je nekom od vas smešan natpis, zapitajte se samo da li  su vama nekad nešto ukrali. Ukoliko jesu shvatićete da osećaj uopšte nije prijatan. Pogotovo što se u toj prostoriji nalaze mnogo vrednije stvari od pomenutog bicikla na slici.

IMG_20140324_163354

Nije svako iste materijalne situacije pa je tako ovakva situacija prilično ozbiljna kad je u pitanju osoba slabe materijalne situacije. U zgradi postoji zajednička prostorija gde stanari ostavljaju svoje stvari kako ne bi držali u stanovima.

Da situacija nije ozbiljna bila bi smešna, pošto nema baš svako ključeve od te prostorije. Upravo to govori kakvi smo ljudi i gde smo krenuli, a složićete se da baš ne idemo svi u istom pravcu podignute glave.

IMG_20140324_163540

Stvar je jednostavna, ukoliko imate slučajno informacije o tome ko je ukrao bicikl iz zgrade u naselju 4 juli D3 sa slike pošaljite nam poruku ili komentar kako bismo obavestili predsednika kućnog saveta ove zgrade kako ne bi nestajale mnogo vrednije stvari.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga