Opustite se ovog vikenda sa najdražima u Caffe-u Bridge

Podeli:

Kada želimo da se opustimo sa porodicom, prijateljima, sa decom ili možda sami, uvek nakako tražimo prijatno mesto, lepo i opušteno, mirno, sa ponudom za sve generacije. Upravo takav je i Caffe restoran Bridge, koji se nalazi u samom centru grada, a odaje utisak da ste se locirali negde gde nema gradske gužve.

Bilo da volite da uživate u jutarnjem ritualu ispijanja kafe i čitanja novina u tišini, uz dobar doručak, u piću posle posla sa kolegama ili u izlasku sa prijateljima na kafu, piće, ručak ili večeru, u časi dobrog vina, ili da jednostavno želite da večerate sa decom….Caffe Bridge dočekaće vas raširenih ruku.

Ambijent je nedavno renoviran, svaki kutak je doveden do savršenstva.

Ovde vas očekuju dobra kafa, veliki izbor pića i ono što je posebno i drugačije od svih ostalih restorana u našem gradu – savršena kuhinja oko čijeg kvaliteta se ne prave kompromisi. Na meniju se nalaze pizze i paste po originalnoj recepturi italijanskih majstora. Tu su i sendviči, palačinke, obrok salate, doručak i još mnogo toga.

Vremenom je Caffe Bridge postao omiljena destinacija naših sugrađana. Poznat je po opuštenoj atmosferi i visokom nivou profesionalizma i vrhunske ponude. Pa zašto ne bi postali i Vaše omiljeno mesto za uživanje? Probajte. Pođite sa decom na večeru, dok Vi uživajte u odličnoj pasti ili obrok salati, dece će uživati uz picu ili palačinku, koje su njima uvek omiljene.

Iz Caffe Bridge vas pozivaju da ih posetite i uživate uz najlepši pogled u gradu. Savršena usluga, atmosfera i kuhinja su svakako poziv koji ne možete odbiti.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga