Kuhinja po originalnoj recepturi italijanskih majstora

Podeli:

Svima nama je potreban beg od gradske gužve, vreme da se opustimo sa prijateljima, porodicom ili možda sami. Nekako uvek se trudimo da to mesto bude prijatno, da se osećamo što lepše i opuštenije, mirno a ipak u centru zbivanja.

Bilo da to za vas znači uživanje u jutarnjem ritualu ispijanja kafe uz novine kao način punjenja baterija za novi dan i nove izazove, doručak, piće posle posla ili izlazak sa prijateljima na na kafu, piće, ručak, večeru uz čašu dobrog vina…posle treninga, tokom pauze na poslu, nakon posla, uveče….Caffe Bridge dočekaće vas raširenih ruku.

Vemenom je Cafe Bridge postao omiljena destinacija naših sugrađana svih generacija. Opuštena atmosfera, visok nivo profesionalizma i vrhunska ponuda učiniće da postane i vaše omiljeno mesto za uživanje.

Ambijent je nedavno renoviran, svaki kutak je doveden do savršenstva.

Ovde vas očekuju dobra kafa, veliki izbor pića i ono što je posebno i drugačije od svih ostalih restorana u našem gradu – savršena kuhinja oko čijeg kvaliteta se ne prave kompromisi. Na meniju se nalaze pizze i paste po originalnoj recepturi italijanskih majstora. Tu su i sendviči, palačinke, obrok salate, doručak i još mnogo toga.

Iz Caffe Bridge vas pozivaju da ih posetite i uživate uz najlepši pogled u gradu. Savršena usluga, atmosfera i kuhinja su svakako poziv koji ne možete odbiti. Postavite skalu za uživanje na maksimum i postanite deo jedne divne priče.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga