Održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Sečanj

Podeli:

U Sečnju je održana konstitutivna sednica skupštine opštine Sečanj. Izabran je predsednik opštine, predsednik skupštine i verifikovani su mandati odbornika.

Predsedavajući na ovoj sednici skupštine opštine Sečanj bio je magistar Milan Radovanović sa liste SPS-a kao najstariji odbornik. Nakon predstavljanja izveštaja opštinske izborne komisije, verifikovani su mandati svih odbornika. Ovaj saziv skupštine činiće 14 odbornika SNS-a, zatim 6 odbornika sa liste SPS-a, 2 odbornika s liste GG Vukašin Baćina Za bolju opštinu Sečanj i jedan odbornik SRS- a. Izabran je predsednik skupštine opštine Sečanj kao i njegov zamenik. Ovu funkciju ubuduće će obavljati Dragana Marton sa liste Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić – „Zajedno možemo sve“.

Na prvoj sednici ovog saziva izabran je i novi predsednik opštine Nebojša Meljanac sa liste Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić – „Zajedno možemo sve“

Nakon izbora predsednik opštine položio je zakletvu, a zatim se i obratio svim odbornicima zahvaljujući se na ukazanom poverenju.

„Mi nemamo vremena za gubljenje, moramo svom snagom raditi na razvoju naše opštine. Svi zajedno! Morsmo se držati puta koji nam je zacrtao naš predsednik Aleksndar Vučić, i ostvarivati rezultate kakve ostvaruje on. Tokom predizborne kampanje, zacrtali smo naše ciljeve i sad je veliki posao pred nama, da te ciljeve ostvarimo. Zato, vrata moje kancelarije biće svima otvorena za dobre predloge. Razmotrićemo ih a onda ovde odlučivati o njihovoj realizaciji. Ovo se odnosi i na opoziciju, jer zbog naših građana mi imamo zajednički zadatak“ – istakao je Meljanac.

Izabrani je i zamenik predsednika opštine Milan Grubor, kao i članovi opštinskog veća koje će činiti: Darko Vukoje, Slobodan Repac, Ljiljana Кitić i Nebojša Oberknežev (svi članovi Srpske napredne stranke).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga