OBMANI POTROŠAČA DOŠAO KRAJ – INDUSTRIJA MESA MATIJEVIĆ!

Podeli:

 imm-logo-new

 OBMANI POTROŠAČA DOŠAO KRAJ- IM MATIJEVIĆ

 

Nakon nedelju dana kontinuiranih napada koji je započeo Mihajlo Čepi,bivši zaposleni Industrije mesa Matijević snimcima u kome je tendenciozno napadnuta kompanija, ceo slučaj je dobio epilog. Čepi je na društvene mreže postavio video u kome se izvinjava kompaniji Matijević  i bivšim kolegama.U snimku se navodi da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cela priča otišla dalje nego što je on planirao.

„Želeo bih da se izvinim prvenstveno radnicima Industrije mesa Matijević i porodici Matijević. Našao sam se u bezizlaznoj situaciji u koju sam doveden od strane konkurentskih kompanija, koje su me primorale da sve ovo uradim. Svakako nisam očekivao da će moja priča da poprimi ogromne razmene. Ljudski je grešiti, i ja se izvinjam, ne ljutite se na mene, na ovo sam bio primoran.“ – rekao je Čepi u u poslednjem objavljenom snimku.

Za 25 godina postojanja mesna industrija Matijević kao pre svega porodična firma strogo vodi računa o bezbednosti i kvalitetu svojih proizvoda i o svojim potrošačima. Kao tržišni lider nastaviće da posluje po evropskim standardima koje je potvrdila i vandredna veterinarska  inspekcija koja je bila inicirana ovim napadom na kompaniju.

 

 

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji RED, koja je ovlašćena za odnose s javnošću. Kontakt: Nevena Cvetić, mail: nevena.cvetic@redc.rs, tel: +381 65 933 9133

 

 

Foto:Matijević

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga