Nova pobeda pionira Proletera, “pala” i Vojvodina 1

Podeli:

U četvrtom kolu TNS lige, koje je odigrano danas u novosadskom SPENS-u, mladi odbojkaši Proletera iz Zrenjanina pobedili su ekipu OK Vojvodina 1 iz Novog Sada rezultatom 2:0 u setovima.

Moji momci su odlično igrali na terenu. Pobeda ni jednog momenta nije dolazila u pitanje i zasluženo su odneli pobedu nad ekipom Vojvodine 1.

Za naš tim igrali su: Zečić -kapiten, Jelisić, Šamanc, Stankov, Šesto, Rakić, Markov, Funduk, Štrbac, Tričković Makljenović, Milnović i Sretenović

Nama predstoji dinamičan period za sve selekcije. Pretpioniri svoju prvu utakmicu u okviru prvenstva Vojvodine igraju u sredu 7.februara protiv vršnjaka u Bavaništu, tako da i njima kreće takmičarska sezona.

Pioniri 11.februara igraju finale prvenstva Vojvodine. Utakmice će se igrati u hali u Kleku. Ko će nam biti protivnik u prvoj polufinalnoj utakmici, kao i raspored utakmica znaćemo sve za par dana, o čemu ćemo na vreme putem naše Facebook stranice, Instagram profila i medija  obavestiti naše  navijače, prijatelje kluba, ljubitelje dobre odbojke, roditelje i ostale  koji su nam uvek velika podrška na svim takmičenjima, istakao je trener Darko Jančić.

Pionirke su juče izgubile od vršnjakinja iz OK NS Volley Team.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga