Nema havarija koje utiču na pad pritiska

Podeli:

Za vreme vanrednog stanja sve službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ rade punim kapacitetom. Redovno se vrše sanacije kvarova, kao i preventivna održavanja vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije. Nema havarija na vodovodnoj mreži koje utiču na pad pritiska.
Za vreme vanrednog stanja sve službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade punim kapacitetom. Kompletno ljudstvo i mehanizacija iz tehničkog sektora preduzeća angažovani su u cilju da se svim građanima omogući redovno vodosnabdevanje i odvođenje otpadnih voda, kako u samom Zrenjaninu, tako i u svim naseljenim mestima.
Redovno se vrše sanacije kvarova na vodovodnoj mreži, koje se otklanjaju u najkraćem roku, odgušenja na fekalnoj kanalizacionoj mreži, a uporedo se svakodnevno vrše aktivnosti na preventivnom održavanju atmosferske kanalizacione mreže.
U aktivnosti je uključeno i novo specijalizovano vozilo za radove na održavanju fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, jedno od najsavremenijih vozila tog tipa, koje je krajem prošle godine kupljeno sredstvima preduzeća i Grada Zrenjanina.
Zahvaljujući angažovanju zaposlenih na održavanju vodovodne mreže, u proteklih mesec dana nije se dogodila ni jedna havarija koja bi dovela do većih gubitaka vode i uticala na pad pritiska vode u mreži. Svi evidentirani kvarovi na mreži uspešno su sanirani i stvoreni su uslovi za neometano snabdevanje grada vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode.
Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ nastaviće i u narednom periodu da, kao i do sada, ulažu maksimalne napore da u vreme vanrednog stanja, a naročito u periodu ograničenja kretanja, omoguće sugrađanima maksimalne uslove neophodne za normalno funkcionisanje i pridržavanje mera zaštite od širenja korona virusa, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga