Najfiniji letnji parfemi

Podeli:

Sočni, mladalački, cvetno-voćni mirisi su ovog leta pravi hit. Preporučujemo da izaberete za sebe miris sa kojim ćete oduševiti svakog oko sebe.

Light Clouds je Moschino parfem, lak poput oblaka, pripada grupi cvetnih, voćnih, ali i gurmanskih mirisa. U sebi sadrži arome breskve, ciklame, lotosa, jasmina, i mošusa. Ovaj prijatan miris namenjen je veselim, emotivnim devojkama bezbrižnog duha.

2207-elizabeth-arden-5th-avenue-style-edp

5th Avenue Style! Parfem je namenjen ženi koja uspeva da zadrži svoj stil i kupuje jedinstvene komade odeće i nakita, fura specifične mirise koji je usrećuju. Malina, kadife i italijanski bergamot su u vrhu uz seksi ružičasti biber. U srcu nastupaju latice božura, breskva, šljiva, New York cvetovi jabuke i truffle od bele čokolade. Osnova uključuje vanilu, mahovinu i beli mošus.

Sheer Beauty Original evocira nenametljivu i bezvremensku lepotu i eleganciju, dok se novo izdanje okreće mlađim ženama i potencira prirodnost, samopouzdanje i šarm. Kompozicija je cvetno voćna i započinje notama bergamota, crvenog voća i Bellinija od breskve. Srce parfema uključuje cvetove božura, ružičastog ljiljana i jasmina.

Želite sočne arome neodoljivih voća? Onda je Vama potreban Guess for Women parfem. Predstavljen 2006. godine kao cvetno voána kompozicija ove neverovatne kompanije. Dizajnirao ga je Maurice Rouceli i u visoke note ugodno smestio sočne i sveže note bergamota, mandarine i zelene jabuke.

download

Burberry Summer Women zadržava esencije letnjeg dana u Engleskoj, pružajući sveže i iskričave arome prepoznatljive za Burberry kuću. Nos je Mark Buxton. U visokim notama su crvena ribizla, mandarina i liči, u srcu frezija, jasmin, ruža i ciklama, dok su u osnovi mošus, beli kedar i sandalovina.

DKNY Sweet Delicious Tart Key Lime otvara se svežim notama narandže, bergamota, pite od lajma i mandarine; u srcu su neroli, đumbir i bosiljak, a bazu omotava list ljubičice. Pruža neverovatnu svežinu tokom celog dana. Obavezno ga probajte!

Zara lansira prolećnu kolekciju mirisa kojom ističe sveže i blistave cvetne kompozicije. Lime Tiare je iskričavi i limunasti miris sa hladnim srcem cveta tiare. Ističe svežinu jedne predivne žene koja zna da upravlja svojim životom i osećanjima.

Aoud Lime od pafemske kuće Montale je kombinacija agarwood-a iz Pakistana, Indijske ruže i Italijanskog irisa, baza mirisa je sačinjena od ambera, pačulija, sandalovine i malo šafrana. Svako će ga koristiti sa zadovoljstvom. Uniseks parfem će predivno osvežiti osobe sa posebnim karakterom.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga