Najbolji vid prevoza na Danima piva

Podeli:

U narednim danima manifestacija „Dani piva“ privući će mnoge ljude u Zrenjanin. Dobar provod u narednim danima je zagarantovan mnogima. Koncerti će privući prema procenama organizatora oko pola miliona ljudi. Zatvoren je deo ulice Vojvode Petra Bojovića zbog Dana piva, a velika gužva će privući mnogo vozila u Zrenjanin, koja će otežati saobraćaj u gradu, dok će slobodno parking mesto teško posetioci moći da pronađu, jer su zatvorena dva najveća parking prostora u gradu.

DSC_1760Organizatori su preporučili građanima da ne dolaze svojim vozilima do centra. Jedan svakako od najboljih i najpozdanijih načina da dođete ili odete na „Dane piva“, jeste taksi prevoz. „Prvi taksi“ već nepunih 40 godina uspešno prevozi građane do njihove željene destinacije. Od svog postojanja su prevezli mnogobrojne građane, milion vožnji je dovoljan podatak da su građani svoje poverenje dali i svakodnevno potvrđuju Prvom taksiju.

DSC_1854

Poseban režim rada je spreman za sve građane tokom trajanja najznačajnije manifestacije, kako bi se uspešno izvršile sve vožnje. Da biste se sigurno i bezbedno prevezli nazovite ili pošaljite poruku na 023/ 266-999 i  063/563999. Uverite se i sami zašto je ovo udruženje sa najdužom tradicijom u gradu.

DSC_1899

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga