Miloš Biković, Bojan Perić, Viktor Savić i mnogi drugi sa publikom Exita delili nezaboravne trenutke!

Podeli:

Brojne poznate ličnosti posetile su EXIT festival 2022 u prva dva dana, deleći pozitivnu energiju i nezaboravne trenutke!

Filmski, televizijski i pozorišni glumac i producent Miloš Biković je uživao u vatrometu otvaranja i nastupima sa Glavne bine, a neverovatan koncert Nicka Cavea & The Bad Seeds je nije propustio svima dobro poznati glumac Viktor Savić.

Harizmatične i talentovane glumice Mionu Marković i Minu Sovtić takođe je impresionirao nastup božanstva roka Nicka CaveaBojan Perić, još jedno omiljeno lice sa pozorišne scene i malih ekrana, osetio je magiju Glavne bine uz muziku Shouse, Lady Lee i Ece Ekren.

Viktor Savić se, kao i uvek, pridužio i rasplesanoj ekipi na mts Dance Areni, kao i njegova koleginica Matea Milosavljević i učesnici Survivora Nađa Erić i Vladimir Govedarica. Glumačku ekipu koja se odlično provodi pojačali su Slaven Došlo i Vanja Nenadić.

Treći dan je počeo, vidimo se na EXIT festivalu 2k22!

Danas će na Glavnoj bini odjeknuti obožavani hitovi Calvina Harrisa, čoveka koji je obeležio čitavu prošlu deceniju svojom muzikom i ne prestaje da vaja muzičku industriju. Program Maina obeležiće i britanski sastav Disciples, kao i francuski DJ dvojac Ofenbach. Na najjačem plesnom podijumu na festivalu, mts Dance Areni, beat će zadati neprikosnoveni Boris Brejcha, kao i italijanski duo Mathame, Blond:Ish i Mochakk. Vanvremenski rock grupe Paraf zavladaće Visa Fusion binom, a dobar gruv nastaviće se i uz Coach Party, dok će kraj večeri obeležiti potpuna žanrovska promena i dolazak Djaikovskog na scenu. Na novoj, većoj bini koja pamti neprospavane noći, No Sleep, nastupiće Stephan Jolk, Adana Twins i Andhim.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga