Maloletnici snimljeni kako uništavaju igralište (VIDEO)

Podeli:

U teškom vremenu u kom živimo u vreme vanredne situacije u našoj zemlji, većina dece provodi slobodne dane sa roditeljima. Odlukama Vlade Republike Srbije ograničeno je kretanje svim ljudima vikendom od 15 časova, a radnim danima od 17 časova do 5 ujutru. Najstarijim sugrađanima, koji imaju 65 godina i više, zabranjen je uopšte izlazak na ulicu, kako se ne bi zarazili koronavirusom. 

Vandalski čin u kom trojica maloletnika uništava dečje igralište snimljen je i objavljen na društvenim mrežama. 

Ne shvatajući da ih neko snima, maloletnici su lomili i čupali koševe na igralištu namenjenom najmlađima. Ljudi masovno osuđuju ovaj vandalizam, pogotovo što sa velikim osmehom na licu čupaju konstrukciju koša i smeju se na sav glas. 

Kako RTV Santos saznaje, originalni video na kom se jasno vide lica počinioca prosleđen je policiji, koja će postupati po službenoj dužnosti. 

Dok igrališta imamo sve manje i ono što je još u funkciji uništavaju osobe kojima roditelji i društvo nije posvetilo dovoljno pažnje, kako bi ih usmerili na pravi put. Svaka akcija ima reakciju, što će u ovom slučaju biti neočekivano za maloletnike, ali i za primer drugima.  

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga