Lučić: Ambiciozni planovi o proširenju “Telekoma Srbija” na prostoru Kosova i Metohije

Podeli:

Generalni direktor “Telekoma” Vladimir Lučić obišao je MTS d.o.o u Kosovskoj Mitrovici i tom prilikom ispred novog objekta razgovarao sa radnicima Telekoma o daljoj saradnji i planovima.

“Velika mi je čast što sam danas posetio naše radnike na Kosovu i Metohiji i što ovde vama dajem intervju ispred zgrade koja će biti ponos “Telekoma Srbije” a čija će izgradnja biti završena u maju. Mi imamo ambiciozne planove da proširimo “Telekom Srbija” na prostorima Kosova i Metohije , da budemo lideri” rekao je Lučić.

“Prošle godine smo intenzivno radili i višestruko povećali naš broj korisnika fiksne telefonije i IP televizije. Ove godine planiramo bar da udvostručimo broj i da budemo na pravom putu da budemo i ovde broj jedan”, rekao je Lučić.

On je poručio da će “Telekom Srbija” neumorno raditi i nadalje, kako bi postao regionalni lider i privredni gigant.

“Naš cilj jeste da “Telekom Srbije” bude regionalni lider i privredni gigant, ali na tom putu nas često i u centralnoj Srbiji napada konkurencija, ali mi smo sigurni u sebe i nepokolebljivo ćemo raditi, niko nas neće zaustaviti u tome i “Telekom Srbije” će biti najjača firma u regionu i najjača firma na Kosovu i Metohiji. Svi naši planovi će se uskoro i videti”, naglasio je generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić.

Na kraju posete Lučić se zahvalio radnicima telekoma u Kosovskoj Mitrovici i naglasio da su oni dobro organizovana ekipa u sastavu “Telekoma” i da je sve ovo što su radili u poslednjih par godina, na ponos čitave kompanije.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga