Lepe vesti stižu iz Novog Sada

Podeli:

Novogodišnji međunarodni festival odbojke, 14. po redu, održao se od 22. do 24. decembra u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine.

Učešće je uzelo 16 ekipa u pionirskoj selekciji dečaka I 40 ekipa u selekciji pionirki.

Naše obe selekcije ostvarile su izuzetan uspeh. Dečaci su osvojili treće mesto i bronzanu medalju. U borbi za medalju bili su bolji od ekipe OK As iz Beograda i savladali su ih rezultatom 2:1 u setovima. Prva dva dana takmičenja pobedili su u svih pet utakmica bez izgubljenog seta, rekao je trener Darko Jančić. Momci su igrali sjajno, dali su sve od sebe i publika je mogla da vidi izuzetno lepu i kvalitetnu odbojku. U polufinalu su izgubili od ekipe Crvene Zvezde i ako su prvog dana takmičenja pobedili ih.

Devojčice su igrale fenomenalno. Takva igra i borba za svaki poen može se videte samo kod njih. Ginule Ostavile su srce na terenu. U borbi za treće mesto izgubile su od ekipe OK DIF iz Beograda. Bez obzira na poraz ovo je njihov veliki uspeh i uspeh našeg kluba, ističu treneri Tanacković I Pavlović.

Možemo reći da naš klub ima  veliki potencijal kada je upitanju muška I ženska odbojka. Dokaz je Novogodišnji turnir i to što mi u klubu sa puno ljubavi radimo sa decom. Posebno nas raduje i lepa vest da su naši pioniri Pavle Stankov I Nikola Funduk pozvani na kontrolne pripreme potencijalnih kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju, u periodu od 25.-28.decembra u Beogradu. Pavlu je ovo prvi poziv, a Nikola je već bio u novembru mesecu,.Sledi kratka pauza, a potom se vraćamo u sale,dodali su na kraju treneri Proletera i zahvalili se roditeljima na velikoj podršci tokom takmičenja u Novom Sadu.

Za pionire su igrali: Zečić -kapiten, Stankov, Štrbac, Šesto, Tričković, Jelisić, Funduk, Tančić, Markov, Šamanc, Banč, Stoiljkovski, Marković i Ristić.

Za pionirke su igrale: Nešic – kapiten, Gaković, Vukov, Vujadinović, Drča, Gordić, Kercov, Nikolin, Prokin, Torbica, Pribić, Bone i Todorovic.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga