Kvar na vodovodnoj mreži na Duvanici

Podeli:

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvode radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži na Duvanici, zbog čega su ovo gradsko naselje i zgrade oko nadvožnjaka trenutno bez vode. U jutarnjim časovima prijavljen je kvar i curenje vode na vodovodnoj mreži u naselju Duvanika, nakon čega su ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izašle na teren i uz upotrebu mehanizacije otpočele radove na njegovoj sanaciji.


Zbog potrebe izvođenja radova oko 8,40 časova je prekinuto vodosnabdevanje ovog gradskog naselja i zgrada koje se nalaze u blizini nadvožnjaka.


U pitanju je kvar većeg obima, a trenutne procene su da će radovi, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, biti završeni nešto posle 12 časova.


Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i u narednih tridesetak minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u celom naselju Duvanika.


JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim sugrađanima koji su zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode na strpljenju i razumevanju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga