Konobar koji je krvnički pretučen i dalje u bolnici, njegova majka poručuje: Ne plašim se pretnji nasilnika

Podeli:

Devetnaestogodišnji Veljko Žegarac iz Kleka pretučen je dok je radio kao konobar na proslavi prvog rođendana u jednom zrenjaninskom ugostiteljskom objektu. Dva gosta su ga napala kad ih je zamolio da napuste objekat jer nemaju kovid propusnice. Veljkovi roditelji su slučaj prijavili policiji a počinioci su procesuirani.

Nesrećnog mladića nasilnici su krvnički prebili, a potom mu pretili da će mu pištoljem ubiti celu porodicu. Kako Veljko navodi, nakon što su ga brutalno pretukli, on je izgubio svest, a u pomoć su mu pritekli ljudi, pa i vlasnik ugostiteljskog objekta, koji mu je, kako ovaj dečak tvrdi, spasao život.

Veljko Žegarac

Ipak, Veljkovu majku, Ivanu Pavlović, nisu zastrašile pretnje, pa se sa svojim sinom, nakon nesrećnog događaja, uputila u Urgentni centar i slučaj prijavila policiji. Prilikom tuče u lokalu, od strane oca i sina koji su pretukli devetnaestogodišnjeg Veljka, povređena su još dva lica- starija žena kojoj su nasilnici polomili tri prsta na ruci i muškarac koji je zadobio povrede glave.

Veljko se još uvek nalazi na bolničkom lečenju u zrenjaninskoj bolnici, gde se oporavlja od telesnih povreda koje je zadobio prilikom krvničkog čina oca i sina.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga