Konkurs za “ Najlepše dvorište i terasu grada Zrenjanina“

Podeli:

Grad Zrenjanin i JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin
raspisuju

NAGRADNI KONKURS

„Najlepše dvorište i terasa na teritoriji grada Zrenjanina“

Konkurs se raspisuje u sledećim kategorijama:
Najlepše uređeno privatno dvorište;
Najlepša terasa.

NAJLEPŠE DVORIŠTE NAJLEPŠA TERASA
I nagrada Sadni materijal u vrednosti od 25.000 dinara u Rasadniku JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin I nagrada Sobne biljke u vrednosti od 25.000 dinara u cvećari “Jasmin”
II nagrada Sadni materijal u vrednosti od 15.000 dinara u Rasadniku JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin II nagrada Sobne biljke u vrednosti od 15.000 dinara u cvećari “Jasmin”
III nagrada Baštenski ručni alat i pribor u vrednosti od 10.000 dinara III nagrada Baštenski ručni alat i pribor u vrednosti od 10.000 dinara

Prijavni obrazac se može preuzeti na sajtu JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin: https://www.jkpciz.co.rs/, kao i na sajtu grada Zrenjanina: https://www.zrenjanin.rs/
Prilikom popunjavanja prijavnog obrasca navesti lične podatke podnosioca prijave, ime i prezime, adresu, broj telefona i kategoriju za koju se prijavljuje.
Uz prijavu je potrebno priložiti do 5 fotografija dvorišta / terase, koje nisu starije od mesec dana. Kako bi komisija imala kompletniji uvid u izgled, poželjno je poslati snimak dvorišta/terase, sa ličnim podacima putem Viber aplikacije, na broj telefona: 064/811-66-31.
Pravo učešća na konkursu imaju privatna lica (privatna domaćinstva i stambene zajednice), čiji se objekat nalazi na teritoriji grada Zrenjanina (gradsko naselje i sva seoska naselja).

Traganje za najlepše uređenim dvorištem i terasom trajaće od 19.04. do 31.05.2024. godine, nakon toga će Komisija za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina razmotriti pristigle prijave, posetiće dvorišta i terase, koja budu u najužem izboru, i odlučiti o pobednicima. Pobednici konkursa će blagovremeno biti obavešteni o datumu dodele nagrada.
Svi zainteresovani popunjene prijavne obrasce sa fotografijama u zatvorenoj koverti, sa naznakom „Za konkurs – ne otvarati“, mogu najkasnije do 31.05.2024. godine, predati na jedan od sledećih načina:

 1. Poslati poštom na adresu:
Gradska uprava Zrenjanin
Odeljenje za privredu
Odsek za zaštitu i unapređivanje životne sredine
23000 Zrenjanin, Trg slobode br. 10;

2. Predati lično na pisarnici Gradske uprave grada Zrenjanina,
na adresi Trg slobode br. 10, soba 53.

Telefon za dodatne informacije: 023/3150-187

PRIJAVNI OBRAZAC ZA NAGRADNI KONKURS
“NAJLEPŠE DVORIŠTE I TERASA NA TERITORIJI GRADA ZRENjANINA”

Ime i prezime podnosioca prijave:

Adresa:

Kontakt telefon:

E-mail adresa:

Kategorija za koju se prijavljuje (dvorište ili terasa):

Broj priloženih fotografija dvorišta / terase:

Datum prijave:

Potpis podnosioca prijave:

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga