“Kad pijem, ne vozim” na Danima piva u Zrenjaninu

Podeli:

Ovogodišnji 38. Dani piva u Zrenjaninu protekli su u veseloj i pozitivnoj atmosferi, uz raznovrstan muzički i zabavni program, ali je ovo ujedno bila još jedna prilika da se u okviru kampanje Kad pijem ne vozim skrene pažnja na važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju i odgovornu konzumaciju alkohola.

Apatinska pivara, zajedno sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Srbije na Trgu Zorana Đinđića u Zrenjaninu organizovala aktivacije za brojne posetioce ove tradicionalne manifestacije. Svi zainteresovani su imali su priliku da isprobaju “pijane naočari” i prođu zanimljive izazove koji imaju za cilj da apeluju koliko je važno da ne sedemo za volan ukoliko smo konzimirali alkohol.

– Zrenjaninci su tradicionalni dobri domaćini te nam je posebno drago što smo i ovoga puta bili u prilici da promvišemo našu kampanu “Kad pijem ne vozim”. Cilj nam je da svake godine širom Srbije na brojnim festivalima edukujemo vozače, a posebno nove generacije mladih učesnika u saobraćaju da odgovorno konzumiraju alkohol i da nakon provoda na muzičkim festivalima pronađu neki alternativni prevoz do kuće – kaže Slobodanka Cucić, menadžerka za korporativne poslove Apatinske pivare.

Alternativni prevoz do kuće je i ove godine za Zrenjanince tokom vikenda obezbedio trgovinski lanac Gomex, koji je prvi put sa Apatinskom pivarom udružio snage tokom manifestacije Dani piva u Zrenjaninu.

Na ovaj način, posetiocima je pružena mogućnost da besplatno dođu, ali i da se nakon degustacije svojih omiljenih piva, bezbrižno vrate kući. Uz to, promo timovi Apatinske pivare su Gomex autobusima i ispred Gomex objekta na Žitnom trgu delili prigodne poklone sa sloganom „Kad pijem, ne vozim” kao mali podsetnik na važnost donošenja pametnih odluka u vezi sa konzumacijom alkohola.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga